24 uurs zorg Utrecht

Woont u in de omgeving Utrecht en heeft u 24 uurs zorg aan huis nodig? Dan hoeft u niet verder te zoeken: de zorgverleners van UwZorgcompaan helpen u graag verder. 24 uurs thuiszorg bestaat in verschillende vormen en maten. Misschien wilt u graag een au pair aan huis die u bij alle huishoudelijke werkzaamheden kan helpen naast de verpleging of misschien wilt u juist gebruik maken van dagzorg of nachtzorg.

24 uurs zorg via Uw Zorgcompaan

Samen met u kijken we naar welke zorg u nodig heeft. Deze exclusieve manier van zorg op maat biedt u dé zorg die u nodig heeft. Onze zorgverleners helpen u niet alleen met de dagelijkse verzorging maar ook met huishoudelijke klussen, het doen van boodschappen, het klaarmaken van maaltijden en het ondernemen van sociale activiteiten. Dit kan allemaal terwijl u gewoon thuis blijft wonen in de omgeving die u kent, omringd door uw eigen spullen. Dat is wel zo prettig.

24 uurs zorg Utrecht voor u

Het inschakelen van een au pair aan huis biedt voor veel mensen de mogelijkheid om lekker thuis te kunnen blijven wonen. De meeste mensen zien het namelijk niet zitten om naar een verzorgingstehuis te verhuizen om daar verzorgd te worden. Kunnen blijven genieten van het leven in eigen omgeving staat bij velen hoog in het vaandel Heeft u interesse in de diensten van Uw ZorgCompaan omtrent 24 uurs zorg in Utrecht? Neem dan vandaag nog contact met ons op en u wordt zo snel mogelijk geholpen met een zorgverlener aan huis.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!