Langer thuis wonen met onze zorg aan senioren

Uw ZorgCompaan biedt veel senioren de mogelijkheid om langer en gelukkiger thuis te blijven wonen. Onze 24 uurs zorg biedt een aanvulling op reguliere zorg zoals de thuiszorg en mantelzorg. Heeft u behoefte aan extra ondersteuning in uw dagelijkse ritme? Wij bieden u een vast zorgteam met zorgaupairs die bij u inwonen.

Onze service op maat

Onze service en zorgverlening richt zich op het verzorgen en ontzorgen van u, uw familie en de omgeving. Onze zorgaupairs helpen u onder andere bij Algemene Dagelijkste Levensverrichtingen (ADL):

• Persoonlijke verzorging;
• Gezelschap houden;
• Persoonlijke begeleiding bij sociale activiteiten;
• Samen de deur uit gaan;
• Lichte huishoudelijke werkzaamheden en klusjes;
• Boodschappen doen;
• Het bereiden van verse maaltijden
• Samen eten.

Persoonlijke dagindeling en prettige nachtrust

De zorgaupair woont bij u in huis en u spreekt samen met onze zorgcoördinator of kwaliteitsconsulent met u en uw familie af wanneer welke zorg nodig is. De zorg wordt in overleg en op maat ingevuld. Wij werken daarbij desgewenst samen met uw andere zorgverleners, zoals de thuiszorg.

Veilig en vertrouwd

Onze zorgaupairs slapen op een eigen kamer bij u in huis. Een prettige en veilige gedachte, want u bent niet alleen thuis. Goede nachtrust is belangrijk voor een goede gezondheid of een goed herstel. Samen met u bekijken wij uw dag- en nachtritme en maken samen met u en uw familie een plan.

Vast zorgteam

Wij werken met een vast zorgteam. Dat betekent dat u meestal niet meer dan 2 verschillende zorgaupairs binnen het team heeft, die elkaar na een aantal weken afwisselen. Onze zorgaupairs leren u zo goed kennen. Met een zorgaupair heeft u altijd dezelfde persoon in uw nabijheid, in uw eigen huis.

Kosten aupairzorg

In de meeste gevallen heeft u te maken met de Wet langdurige zorg (Wlz). U komt dan in veel gevallen in aanmerking voor een persoonsgebonden budget (PGB) waarmee u de kosten van uw zorgvraag, grotendeels en of helemaal kunt betalen. Dit is afhankelijk van uw zorgprofiel (vroegere zorgzwaartepakket (ZZP). Heeft u bijvoorbeeld een PGB met zorgprofiel 5 of 6, dan kunt u in veel gevallen onze zorg daaruit betalen. Wilt u meer informatie over PGB of zorgprofiel? Neem dan contact op met ons of lees hier meer over op de website van het CIZ.

Werkgebied in heel Nederland en daarbuiten

Uw ZorgCompaan biedt au-pair-zorg aan senioren in heel Nederland en in de grensstreek van België en Duitsland. Ook zijn wij actief in verschillende kustgebieden in Spanje.

Heeft u interesse in onze service? Wilt u Uw ZorgCompaan inschakelen voor 24-uurs zorg of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op of gebruik het contactformulier of maak gelijk een vrijblijvende afspraak. Bellen kan natuurlijk ook via: +31(0)344 - 603 891. 

Uw Zorgcompaan kan u ook bij onderstaande van dienst zijn:

Aupairzorg
Nachtzorg
24-uurszorg

 

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!