Particuliere verzorging

Als u verzorging nodig heeft, of dat nu dagelijks, wekelijks, voor een langere periode of tijdelijk, u kunt een beroep doen op Uw ZorgCompaan. De particuliere verzorging bieden wij u graag aan wanneer dat het noodzakelijk is. Als dat dagelijks is, dan komen onze mensen dagelijks naar u toe, zodat u de dag weer fris kunt beginnen. Wij leveren de privé zorg aan huis op het moment dat het noodzakelijk is voor u en uw familie. Het is fijn wanneer u mensen heeft die u helpen met de verzorging, hierdoor kunt u zelf uw energie sparen en richten op andere dingen die u wel zelfstandig wilt of kunt uitvoeren.

Zoekt u particuliere verzorging?

Op het moment dat u op zoek bent naar particuliere verzorging hoeft u nu niet meer verder te zoeken. U kunt particuliere thuiszorg inzetten en dan wordt alles een stuk gemakkelijker. U geeft aan waar dat u tegenaan loopt en dan wordt deze zorg allemaal aan u verleend. Dit kan verpleegkundige zorg zijn, maar ook huishoudelijk werk. Onze medewerkers zijn u graag van dienst. Ook wanneer u op zoek bent naar wat gezelschap, kunt u ons contacteren en zorgen wij dat dit op wordt gelost.

Regel de beste particuliere verzorging

U kunt op zoek zijn naar thuiszorg en dan kunt u denken aan privé zorg aan huis. Als dit eenmaal geregeld is dan valt er een last van uw schouders. U heeft het hierdoor namelijk een stuk gemakkelijker want u kunt een deel van de zorg uit handen geven en aangeven wat u niet alleen kunt. Deze taken nemen wij graag van u over. Als u het ons laat weten dan kunnen wij van Uw ZorgCompaan op tijd regelen en er voor zorgen dat u gewoon thuis kunt blijven wonen als u particuliere verzorging nodig heeft.

Wilt u Uw ZorgCompaan inschakelen voor particuliere verzorging of heeft u nog vragen?
Neem dan gerust contact met ons op of stuur ons een bericht via het contactformulier, bellen kan natuurlijk ook via +31(0)344 - 603 891.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!