Particuliere thuiszorg Hoorn

Particuliere thuiszorg in Hoorn bij Uw ZorgCompaan

 

Steeds vaker kiezen ouderen ervoor om particuliere thuiszorg in Hoorn in te schakelen. Particuliere thuiszorg kunt u vergelijken met particulier huren. U regelt de inkoop van alle zorg zelf en hoeft daarbij geen verantwoording af te leggen aan zorginstanties maar aan de Sociale Verzekeringsbank. Doordat u rechtstreeks afspraken maakt met de zorgverlener, kunt u de particuliere thuiszorg in Hoorn bovendien volledig inrichten zoals u dit wenst. Voor particuliere thuiszorg in Hoorn bent u bij Uw ZorgCompaan op de juiste plek. Met onze teams leveren wij zorg op maat voor ouderen en chronisch zieken. Van een thuishulp om het dagelijkse leven op orde te houden tot nachtzorg, dankzij onze 24 uurs zorg weten wij voor iedere zorgvraag een oplossing te vinden. Vraag gelijk een brochure aan over Uw ZorgCompaan of neem telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891.

 

Wanneer kiest u voor particuliere thuiszorg in Hoorn?

 

Heeft u zorg nodig, maar wilt u nog niet verhuizen naar een verzorgings- of verpleeghuis? In dat geval is particuliere thuiszorg in Hoorn een uitstekende keuze. Door de 24 uur thuiszorg kunt u in uw eigen, vertrouwde leefomgeving blijven wonen. Uw huis voelt immers veilig en biedt plek aan talrijke vrolijke herinneringen. Uw ZorgCompaan verleent onder meer zorg aan mensen die met dementie, de ziekte van Parkinson of andere ouderdomskwalen te maken krijgen. Ook voor mensen die slecht ter been zijn of zich in een revalidatieproces bevinden, staat onze verpleegkundige voor thuiszorg klaar.

 

Reguliere vs. particuliere thuiszorg in Hoorn

Het voornaamste verschil tussen reguliere en particuliere thuiszorg in Hoorn is de keuzevrijheid. Op het moment dat u onverhoopt te maken krijgt met een ziekte of beperking, krijgt u te maken met het inschakelen van de zorg. Bij reguliere thuiszorg bepaalt de gemeente (WMO), zorgverzekeraar (Zvw) of zorgkantoor (Wlz)  de hoeveelheid en wijze van zorg die u ontvangt. Dit wordt Zorg in natura (ZIN) genoemd. Bij particuliere thuiszorg in Hoorn heeft u echter zelf de vrijheid om te beslissen welke zorg u inkoopt met een persoonsgebonden budget (PGB). Het grote voordeel van particuliere thuiszorg is dat u de regie houdt op de wijze waarop u de zorg wilt ontvangen.  

 

De kosten van particuliere thuiszorg in Hoorn

 

Wanneer u over een CIZ-indicatie beschikt voor zorg vanuit de Wet Langdurige Zorg (Wlz), ontvangt u een zogenaamd persoonsgebonden budget. Met dit budget kunt u de gewenste zorg inkopen. Zo kunt u grotendeels,  de particuliere thuiszorg in

Hoorn van  Uw ZorgCompaan betalen.

 

Invulling van de particuliere thuiszorg in Hoorn

 

Uw ZorgCompaan werkt  met vaste, kleine teams, zodat u de kans krijgt om een band op te bouwen met uw verzorgers en begeleiders. Ook voor uw naasten is dit prettig, aangezien er een vast aanspreekpunt aanwezig is. Wilt u meer weten over de invulling van de particuliere thuiszorg in Hoorn? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891 of vul het contactformulier op onze site.

Direct contact

Bel ons!