Zorg thuis bij de ziekte van Parkinson

Heeft u of uw naaste te maken met Parkinson? Naar mate het ziekteproces vordert, des te lastiger sommige taken in het dagelijks leven worden. U bent daarom op zoek naar de beste thuiszorg om zo lang mogelijk in het comfort van uw eigen woning te blijven wonen. Uw ZorgCompaan biedt daarom aupairzorg en verpleegkundige zorg voor Parkinson op maat aan huis aan. Meer weten over de mogelijkheden voor Parkinson zorg? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Thuis blijven wonen met Parkinson zorg 

Parkinson kent een complex ziektebeeld met uiteenlopende symptomen. De zorg en begeleiding vergt dan ook expertise en ervaring. U hoeft voor deze ondersteuning echter niet direct naar een verpleeghuis of verzorgingshuis voor Parkinson te verhuizen. Uw ZorgCompaan biedt namelijk deze Parkinson zorg en begeleiding bij u thuis. Onze privé verpleegkundigen en zorgaupairs bieden 24-uurs zorg aan, zodat u op ieder moment de particuliere thuiszorg ontvangt die u nodig heeft. 

Zorgpad bij Parkinson: balans en regelmaat 

Bij de Parkinson zorg staan balans en regelmaat voorop. Door een vast ritme blijft u als cliënt actief en langer zelfstandig. Bovendien nemen onze zorgverleners taken uit handen, waardoor u voldoende energie overhoudt voor de activiteiten die het leven de moeite waard maken. Ook ontzorgen onze zorgverleners naaste mantelzorgers, waardoor u meer tijd voor elkaar heeft. 

Een vertrouwd gezicht met persoonlijke zorg bij Parkinson 

Dankzij onze toewijding en zorg voor een langere periode, leren onze zorgverleners u als cliënt goed kennen. Uw ZorgCompaan werkt met een vast zorgteam, zodat u rust heeft. Dankzij de persoonlijke band die onze zorgverleners opbouwen hebben zij aan een paar woorden al genoeg. Dit maakt dat de zorg persoonlijk en volledig op maat voor u samengesteld is. Tijdens het eerste intakegesprek stellen wij uw behoeften en wensen vast, waardoor wij een zorgplan op maat aanbieden. Uiteraard werkt ons zorgteam flexibel, zodat zij altijd kunnen inspringen op zekere momenten waar nodig.

Meer informatie over particuliere zorg thuis bij de ziekte van Parkinson

Meer informatie ontvangen over hoe de zorg bij Parkinson er in uw situatie uit ziet? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31(0)344 - 603 891 of vul het contactformulier op onze website in.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!