Au pair inschakelen

Au pair inschakelen

Bent u op zoek naar zorg op maat ouderen maar weet u niet waar u moet zijn voor de juiste zorg? Uw ZorgCompaan is de instelling die u moet hebben voor goede zorg op maat. Het bedrijf biedt zorg op maat in allerlei soorten gevallen. Kunt u bijvoorbeeld niet meer alleen wonen maar wilt u liever niet in een instelling met verzorging wonen? Dan kunt u een zorgaupair van Uw ZorgCompaan inschakelen. U kunt zowel vaste als tijdelijke zorgverlening inschakelen: bent u bijvoorbeeld geopereerd en heeft u tijdelijke verzorging nodig? Schakel dan Uw ZorgCompaan in.

Au pair van Uw ZorgCompaan

Ook wanneer u op zoek bent naar een 'vaste' au pair bent u bij Uw ZorgCompaan aan het juiste adres. Het bedrijf heeft diverse professionele zorgverleners in dienst die u in diverse gevallen kunnen helpen. Zo kunt u 24 uur per dag verzorgd worden bij u thuis. De enige voorwaarden hiervoor zijn dat u een aparte ruimte in uw huis nodig heeft waar de au pair privacy heeft. Hierbij is een WiFi-verbinding tevens van belang zodat de verzorgende contact kan blijven houden met eigen familieleden. De au pair zal u helpen op diverse vlakken: hij of zij zal de rol van verpleger en verzorger aannemen maar zal u tevens op sociaal gebied behartigen. Hij of zij neemt u mee op familiebezoek en diverse uitjes.

Contact voor au pair 

Dit alles vindt plaats om uw levenskwaliteit weer te verhogen. Ouderenzorg van Uw ZorgCompaan betekent dat u te maken krijgt met flexibele en kwalitatieve au pairs die er alles aan doen om bepaalde activiteiten uit handen te nemen voor u. In het begin is het misschien wat onwennig om sommige dingen over te laten aan een ander, na verloop van tijd zult u zien dat het enorm fijn kan zij om niet meer alles zelf te hoeven doen. Heeft u interesse in zorg op maat ouderen? Maar weet u niet waar u moet zoeken? Neem vandaag nog contact op met Uw ZorgCompaan voor meer informatie. De au pairs staan klaar om u te helpen.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!