Particuliere thuiszorg Amstelveen

Particuliere thuiszorg in Amstelveen

Particuliere thuiszorg in Amstelveen helpt u om langer thuis te blijven wonen, als u door ziekte, ouderdom of een andere reden meer zorg nodig hebt.

Ook in Amstelveen is particuliere thuiszorg mogelijk. Zo kunt u ook thuis blijven wonen als u niet meer zelfstandig voor uw huishouden en uzelf kunt zorgen. Maar hoe werkt particuliere thuiszorg eigenlijk en wat zijn de voordelen ten opzicht van gewone thuiszorg?

Wat is particuliere thuiszorg?

Particuliere thuiszorg is zorg aan huis die speciaal op uw wensen is afgestemd. U krijgt de zorg van slechts een of twee privé verzorgenden, zodat u altijd een bekend gezicht in huis hebt. Een heel verschil met de grote thuiszorgorganisaties, waar elke dag iemand anders bij u langs kan komen. Bovendien biedt particuliere thuiszorg veel ruimere mogelijkheden. Een inwonende zorgaupair kan 24 uur zorg aan huis verlenen om u te helpen.

Waar in Amstelveen is particuliere thuiszorg mogelijk?

Wij bieden zorg in alle wijken en kernen van Amstelveen. Dus als u in De Zwarte Kat, Ouderkerk aan de Amstel of in Bovenkerk woont, staat de particuliere thuiszorg graag voor u klaar om u te helpen. Ook in Nes aan de Amstel is particuliere thuiszorg mogelijk. Omdat de zorgmedewerker bij u in huis woont, bent u niet afhankelijk van de woonplaats van de zorgmedewerker. Ook buiten Amstelveen staat Uw ZorgCompaan voor u klaar. Wij bieden particuliere thuiszorg in heel Nederland, van Nijmegen tot Den Haag of bijvoorbeeld 24 uurs zorg in Oss.

Wat zijn de voordelen van particuliere thuiszorg in Amstelveen?

Particuliere thuiszorg wordt helemaal afgestemd op wat u wilt. U kunt aangeven welke zorg u nodig hebt en op welke manier u deze zorg wil krijgen. Bovendien woont de zorgaupair bij u in huis. We werken met een  team van  twee vaste zorgaupairs, die elkaar afwisselen.  Dus niet elke dag iemand anders die u verzorgt, maar steeds dezelfde persoon die op de hoogte is van uw wensen. Bovendien kunt u onze zorg veel langer thuis blijven wonen. Als het niet meer lukt om zelfstandig te wonen, dan biedt onze particuliere thuiszorg de oplossing. U blijft fijn in uw eigen vertrouwde omgeving, maar krijgt toch de zorg die u nodig hebt.

Wat is er allemaal mogelijk met particuliere thuiszorg in Amstelveen?

 Onze particuliere thuiszorg kan u verschillende vormen van zorg bieden. Als u 24 uur per dag zorg thuis nodig hebt, kunt u dit met particuliere thuiszorg krijgen.. Bent u mantelzorger en wordt de zorg u te zwaar? Onze particuliere thuiszorg in Amstelveen neemt graag een deel van uw zorgtaken over of neemt u een periode de volledige zorg uit handen.

Particuliere thuiszorg in Amstelveen voor u

Als u particuliere thuiszorg wilt inschakelen voor uw eigen verzorging of voor de zorg voor een van uw gezinsleden, dan hebben we eerst een kennismakingsgesprek. In dit gesprek praten we over uw behoefte aan zorg en uw wensen. Op basis daarvan maken we een zorgplan. In dit plan wordt vastgelegd welke zorg u of uw naaste zal ontvangen en op welke manier.. Vaak kunnen we de zorg al binnen een of twee  weken beginnen. We zorgen dat uw thuishulp goed op de hoogte is van uw wensen. Bovendien krijgt u zo veel mogelijk zorg van dezelfde medewerker of een vast team van medewerkers. Bij zorgverlening  kunt u zich namelijk behoorlijk kwetsbaar voelen en het is fijn als u dan steeds door dezelfde persoon wordt verzorgd.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891 of vul het contactformulier op onze website in.

 

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!