Verpleegkundige zorg

Verpleegkundige zorg aan huis nodig?

Bent u of een familielid in de situatie gekomen waarbij continue verpleegkundige zorg nodig is en wilt u verpleegkundige zorg in uw eigen huis krijgen? Onze verpleegkundigen bieden privé zorg aan huis, aan volwassenen en kinderen met een chronische ziekte, zoals de spierziekten als ALS en de Ziekte van Duchenne, aan mensen met MS of aan volwassenen en kinderen met een meervoudige handicap. Ook cliënten met een dwarslaesie kunnen onze verpleegkundigen thuis verplegen. We bieden professionele en betrouwbare zorg aan mensen met beademingsafhankelijkheid. Met behulp van professionele privé verpleegkundige(n), krijgt u de zorg in uw eigen vertrouwde omgeving. 

Wie zijn onze verpleegkundigen

De gecertificeerde verpleegkundigen die ingezet worden zijn van buitenandse afkomst, beschikken over alle benodigde diploma’s en spreken Nederlands. Onze buitenlandse verpleegkundigen zijn van nature verzorgend en toegewijd aan hun werk. Daarnaast weten ze hoe ze met de verschillende ziektebeelden om moeten gaan en hebben ze beademingscertificaten. Op deze manier kunnen de verpleegkundigen de zorg bieden die u nodig heeft. 

Verpleegkundige zorg aan huis

We vinden het belangrijk dat cliënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Hierin willen wij ons onderscheiden. We bieden verpleegkundige zorg in de eigen vertrouwde omgeving van de cliënt. Onze zorgverleners kunnen fulltime voor een langere tijd voor cliënten zorgen. Onze verpleegkundigen kunnen een rol vervullen in een bestaand zorgteam, maar we kunnen ook een nieuw zorgteam voor een cliënt samenstellen. Hierdoor zal er minder gewisseld worden tussen zorgverleners wat vaak als fijner en rustiger wordt beschouwd door cliënten. Onze verpleegkundige zorg is altijd op maat en voldoet aan de wensen en behoeften van de client. 

24uursdiensten, dag- en avonddiensten

Onze verpleegkundigen werken door heel Nederland. De verpleegkundige woont in de meeste gevallen bij een cliënt in huis, maar huisvesting centraal in uw regio is ook een optie indien dit gewenst is. De verpleegkundigen bieden vanuit een zorgteam 24uursdiensten, maar ook dag- en avonddiensten en slaap- en waakdiensten zijn mogelijk. Tijdens het gehele zorgtraject bewaakt onze zorgconsulent de zorg, de samenwerking en de kwaliteit. Door middel van een intakegesprek wordt bekeken wat de wensen en behoeften zijn van u of uw naaste. 

Kom ik in aanmerking voor verpleegkundige zorg?

Samen met u kijken we wat de mogelijkheden zijn en of u in aanmerking komt voor verpleegkundige zorg. Financieringsmogelijkheden zijn er vanuit een WLZ- indicatie, de Zorgverzekeringswet, het Persoonlijk assistentie budget en Meerzorg. Het aanvraagproces en het inregelen van het budget is een complex proces waar hulp van een clientondersteuner gewenst is. Wij werken samen met gespecialiseerde en onafhankelijke cliëntadviseurs die graag klaar staan voor onze cliënten bij het aanvragen en regelen van de financieringsmogelijkheden. Er wordt een op maat gemaakte overeenkomst opgesteld, op basis van de zorgvraag, het aantal uur, de werktijden, de omstandigheden en de financieringsmogelijkheden.

Verwijzers

Uw ZorgCompaan werkt graag samen met andere organisaties en professionals in de zorg. Bent u een verwijzer, zoals een cliëntondersteuner, mantelzorgmakelaar of casemanager? Neem dan contact met ons op, we vertellen u graag meer over onze zorg. 

Meer informatie

Wilt u Uw ZorgCompaan inschakelen voor verpleegkundige zorg aan huis of heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891, vraag of vul het contactformulier op onze website in. Meer informatie over onze werkwijze bij het aanvragen van gespecialiseerde verpleegkundige zorg vindt u hier.

Direct Contact

Bel ons!