Verpleegkundige Zorg

Heeft u te maken met lichamelijke beperkingen ten gevolge van een dwarslaesie of een zwaar ongeval, een ziekte, zoals Amyotrofische laterale sclerose (ALS), Multiple Sclerose (MS) en heeft u op meerdere momenten van de dag verpleegkundige zorg nodig? Ook dan kunt u bij Uw ZorgCompaan terecht. Uw ZorgCompaan heeft ervaring met het verplegen van o.a. cliënten met een dwarslaesie, ALS al dan niet met beademingszorg, nierfalen waarvoor thuisdialyse nodig is.

Particuliere verpleegkundige zorg

Uw ZorgCompaan biedt particuliere verpleegkundige zorg. U kunt gewoon thuis blijven wonen, want wij bieden de zorg aan huis. Dit heeft voor u als voordeel dat u niet naar een zorginstelling hoeft te verhuizen. Lekker thuis blijven wonen op uw eigen vertrouwde plek en de regie in eigen hand houden, daar kiest u toch ook liever voor?

Deskundige verpleegkundigen 

Uw ZorgCompaan werkt met buitenlandse verpleegkundigen die tijdelijk in Nederland verblijven en werken. Onze verpleegkundigen zijn afkomstig uit Hongarije, Polen en Roemenië, Spanje en Portugal en zijn in het bezit van een diploma dat in Nederland erkend wordt. Als een aanvullende training nodig is, zoals verzorging van beademingscliënten of verpleegkundige handelingen bij thuisdialyse, dan zorgen wij voor deze trainingen. Op deze manier zijn onze verpleegkundigen altijd op de hoogte van de actuele richtlijnen en protocollen in Nederland.

Dag en nacht verpleging 

De verpleegkundigen werken 36 uur per week. Het maakt niet uit of dit in de nacht is of overdag, onze verpleegkundigen helpen u graag. Er wordt gewerkt conform CAO Verpleeg- Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Omdat onze verpleegkundigen vanuit het buitenland naar Nederland komen, zijn zij voor langere periodes aaneengesloten inzetbaar. Uiteraard met inachtneming van de rustperiodes conform Arbeidstijdenwet. Onze verpleegkundigen spreken naast hun moedertaal Engels of Duits.

Uw eigen zorgteam 

Wij streven naar vaste zorgteams voor elke cliënt. Zo leert u elkaar goed kennen en raakt u vertrouwd met elkaar. Afhankelijk van uw zorgvraag kan Uw ZorgCompaan een bestaand zorgteam versterken, een volledig zorgteam formeren of meerdere dagdelen per week verpleegkundige zorg leveren.

Inwonend of uitwonend  

Heeft u voldoende woonruimte? Dan kan de zorgverlener bij u in huis wonen. Heeft u onvoldoende ruimte in huis of bent u gehecht aan uw privacy, dan kan Uw ZorgCompaan voor externe huisvesting van de verpleegkundige zorgen. Woont een verpleegkundige bij u in huis, houdt u er dan rekening mee dat hij/zij na zijn/haar dienst vrij is om uw huis te verlaten.

Financieel plan 

In samenwerking met deskundige adviseurs wordt een financieel plan opgesteld waarbij het in de meeste gevallen mogelijk is, zonder aanzienlijke privé investeringen, thuis geheel verzorgd te worden.

Wilt u Uw ZorgCompaan inschakelen voor verpleegkundige zorg aan huis of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Direct contact