Verwijzers

Uw ZorgCompaan levert al ruim 10 jaar zorg aan huis door middel van aupairzorg en verpleegkundige zorg. We vinden het belangrijk dat cliënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Wij werken graag samen met ziekenhuizen, revalidatiecentra, huisartsen, thuiszorgorganisaties en andere organisaties in de ouderenzorg. Samen met deze partijen proberen wij nog meer mensen te helpen de zorg te krijgen die zij nodig hebben. Bent u een cliëntondersteuner, mantelzorgmakelaar, casemanager, transferverpleegkundige, praktijkondersteuner of maatschappelijk werker? Wij maken graag kennis met u.

Aupairzorg voor ADL-zorg

Onze inwonende zorgaupairs kunnen zorg verlenen aan mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen maar niet naar een verzorgingshuis willen. De zorg is bedoeld voor het ondersteunen bij persoonlijke verzorging en begeleiding, het bieden van structuur en toezicht en het houden van gezelschap indien gewenst. Daarnaast verzorgt de zorgaupair zo nodig de maaltijden, doet zo nodig de boodschappen en verricht licht huishoudelijke werkzaamheden. Heeft u een cliënt die zorg en toezicht nodig heeft? Dan is een zorgaupair van Uw ZorgCompaan de goede oplossing. 

Verpleegkundigen voor gespecialiceerde zorg

Heeft u een client waarvoor het zorgteam niet rondkomt of wilt u een geheel nieuw zorgteam samenstellen? Samen met u kijken we naar de wensen en behoeften en op basis daarvan wordt er een match gemaakt met onze verpleegkundigen. Onze verpleegkundigen komen veelal uit Indonesië en spreken Nederlands of Engels. Ze zijn gediplomeerd en kunnen mensen helpen met een ziekte zoals ALS, MS, de ziekte van Duchenne of kinderen en volwassenen met een meervoudige handicap. Het gaat daarbij ook op cliënten met beademingsafhankelijkheid. Onze verpleegkundigen kunnen een aanvulling zijn op het zorgteam voor uw client of we stellen gezamenlijk een zorgteam samen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over ons, onze werkwijze, aupairzorg of verpleegkundige zorg? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891 of vul het contactformulier op onze website in. 

Direct Contact

Bel ons!