Thuiszorg Rotterdam

Thuiszorg Rotterdam 

Als u op zoek bent naar thuishulp in Rotterdam en omgeving dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Zorginstelling Uw Zorgcompaan biedt namelijk diverse vormen van zorg aan huis aan. Onze ervaren au pairs en medewerkers komen graag bij u aan huis wanneer u hulp en verzorging thuis nodig heeft. Kunt u bijvoorbeeld niet meer voor uzelf zorgen en wilt u niet afhankelijk zijn van familieleden en geliefden? Dan kunt u de persoonlijke service van Uw Zorgcompaan inschakelen. Een verpleegkundige in de thuiszorg kan u helpen om uw levenskwaliteit weer te verhogen.


Thuiszorg Rotterdam van Uw Zorgcompaan 

Misschien vraagt u zich af of u wel in aanmerking komt voor thuiszorg van Uw Zorgcompaan. Er zijn een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen. Natuurlijk kunt u altijd gebruik maken van de service van Uw Zorgcompaan wanneer u niet meer voor uzelf kunt zorgen, maar wel thuis wilt blijven wonen. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld een paar keer hulp per dag krijgen of kunt u ervoor kiezen om een 24 uurs aupair in te schakelen die u op ieder moment van de dag kunt benaderen. Ook kunt u Uw Zorgcompaan inschakelen wanneer u tijdelijk zorg nodig hebt na bijvoorbeeld een operatie.

Contact voor thuiszorg Rotterdam 

Het grote voordeel van Uw Zorgcompaan is dat de zorginstelling gevestigd is op diverse locaties door het hele land. Heeft u bijvoorbeeld thuishulp in Den Haag of thuiszorg in de omgeving van Utrecht nodig? Dan staat er altijd een verzorgende voor u klaar. De ervaren medewerkers van Uw Zorgcompaan maken samen met u een persoonlijk zorgpakket dat volledig is afgestemd op uw wensen zodat u precies weet waar u aan toe bent. Heeft u ook interesse in de service van Uw Zorgcompaan? Neem dan vandaag nog contact op voor meer informatie.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!