24 uurs zorg Friesland

In sommige gevallen kan het voorkomen dat u vaste zorg nodig heeft. Misschien ziet u het niet zitten om dit in een verpleeg- of verzorgingstehuis te krijgen. In dat geval kan 24 uur zorg van Uw ZorgCompaan goed van pas komen. Onze ervaren zorgverleners helpen u graag verder om u weer van het leven te laten genieten. Friesland is een van de provincies waar wij werken: ook in andere delen van Nederland, de grensstreek met België en Duitsland én aan de Spaanse Costa kunt u ons inschakelen.

24 uurs zorg Friesland bij Uw ZorgCompaan


Samen met uw familie of met een van onze medewerkers bepaalt u welke vorm van particuliere thuiszorg u nodig heeft. Vervolgens wordt er een volledig pakket op maat gemaakt. Onze dienstverlening bestaat uit verzorging en verpleging, maar voor 24 uurs zorg kunt u ook nog gebruik maken van andere zorgverlening zoals begeleiding bij activiteiten, boodschappen doen, huishoudelijke klusjes en meer. Op deze manier verzorgt én ontzorgt onze au pair u volledig.

Neem contact op voor 24 uurs zorg Friesland


Met de hulp van een van onze au pairs in huis hoeft uw familie niet meer langs te komen om u te verzorgen. Zij komen voortaan alleen voor de gezelligheid langs. Dat is niet alleen voor u prettig, maar ook voor uw familieleden die u uiteraard altijd willen blijven helpen maar daar vaak geen extra tijd voor hebben. Wilt u de diensten van Uw ZorgCompaan inschakelen of bent u nieuwsgierig naar meer informatie omtrent 24 uurs zorg in Friesland of op andere plekken in Nederland? Neem dan contact op voor meer informatie.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!