Privé verpleegkundige

Privé verpleegkundige 

Heeft u kort- of langdurig verpleegkundige zorg nodig en blijft u het liefst in uw eigen huis wonen? U kunt dan gebruik maken van een privé verpleegkundige van Uw ZorgCompaan. U kunt bij ons kiezen voor dagzorg, 12-uurszorg, 24-uurszorg of bijvoorbeeld nachtzorg

Wij bieden blokzorg. Dat betekent dat de zorg is ingedeeld in tijdsblokken van minimaal 8 uur. Onze verpleegkundigen kunnen een rol vervullen in een bestaand zorgteam, maar we kunnen ook een nieuw zorgteam voor u samenstellen. Wat is ook kiest, wij staan voor u klaar. 

De privé zorg aan huis wordt geleverd wanneer het nodig is. U heeft daarom zelf in de hand wanneer er meer zorg nodig is, u geeft dit aan en wij plannen dit in. Verpleegkundige zorg kan nodig zijn als er naast de huidige zorg plotseling meer zorg nodig is. De verpleegkundige zorg van Uw ZorgCompaan is ook geschikt voor mensen met een spierziekte als ALS, MS en de ziekte van Duchenne of kinderen en volwassenen met een meervoudige handicap. 

Mogelijkheden privé verpleegkundige

Heeft u meer zorg nodig en moet u hierdoor verhuizen? Gelukkig hoeft dat niet wanneer u kiest voor particuliere verzorging. De zorg komt in dat geval bij u thuis, wanneer dat het nodig is. Het kan zijn dat dit tijdelijk is, maar het kan ook 24 uur per dag zijn. De een heeft meer hulp nodig dan de ander, maar daar hebben wij geen problemen mee. Wij komen graag bij u en helpen u graag verder. Wij hebben deskundige, gemotiveerde en flexibele mensen voor u paraat. 

Voordelen privé verpleegkundige

Een privé verpleegkundige kan u verschillende voordelen opleveren. Dit kan er namelijk voor zorgen dat u langer thuis kunt blijven wonen. Wilt u hier ook meer over weten en kijken wat particuliere thuiszorg voor u kan betekenen? Dan horen wij dat graag van u zodat Uw ZorgCompaan u kan helpen vanaf het moment dat dit noodzakelijk is. Onze zorg kan per direct in worden gezet, wij hebben geen wachtlijsten. Als u bijvoorbeeld weet dat u na een ziekenhuisopname extra zorg nodig heeft aan huis, neemt u dan contact met ons op want dan zorgen wij er voor dat de verzorging goed is geregeld op de dag dat u thuis komt. 

Wij kunnen u van dienst met:

 

Meer informatie 

Wilt u Uw ZorgCompaan inschakelen voor verpleegkundige zorg of aupairzorg? Neem dan gerust contact met ons op of via +31(0)344 - 603 891  of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!