Privé verpleegkundige

Privé verpleegkundige

Het kan zijn dat u tijdelijk meer zorg nodig heeft aan huis en dat uw familie het niet alleen aan kan. U kunt dan gebruik maken van de privé verpleegkundige die Uw ZorgCompaan u kan bieden. Of dat u ons nu een keer per dag of drie keer per dag nodig heeft, wij staan voor u klaar. De privé zorg aan huis wordt geleverd wanneer het nodig is. U heeft daarom zelf in de hand wanneer er meer zorg nodig is, u geeft dit aan en wij plannen dit in.


Mogelijkheden privé verpleegkundige

Heeft u meer zorg nodig en moet u hierdoor verhuizen? Daar maakt u zich vast en zeker druk over want u wilt niet verhuizen. Gelukkig hoeft dat ook niet wanneer u kiest voor particuliere verzorging. De zorg komt in dat geval bij u aan huis, wanneer dat het nodig is. Het kan zijn dat dit tijdelijk is, maar het kan ook 24 uur per dag zijn. De een heeft meer hulp nodig dan de ander, maar daar hebben wij geen problemen mee. Wij komen graag bij u en helpen u graag verder. Wij hebben deskundige, gemotiveerde en flexibele mensen voor u paraat.


Voordelen privé verpleegkundige

Een privé verpleegkundige kan u verschillende voordelen opleveren. Dit kan er namelijk voor zorgen dat u langer thuis kunt blijven wonen. Wilt u hier ook meer over weten en kijken wat particuliere thuiszorg Groningen voor u kan betekenen? Dan horen wij dat graag van u zodat Uw ZorgCompaan u kan helpen vanaf het moment dat dit noodzakelijk is. Onze zorg kan per direct in worden gezet, wij hebben geen wachtlijsten. Als u bijvoorbeeld weet dat u na een ziekenhuisopname extra zorg nodig heeft aan huis, neemt u dan contact met ons op want dan zorgen wij er voor dat de verzorging goed is geregeld op de dag dat u thuis komt.

Wilt u Uw ZorgCompaan inschakelen voor 24-uurs zorg of heeft u nog vragen?
Neem dan gerust contact met ons op of stuur ons een bericht via het contactformulier, bellen kan natuurlijk ook. +31(0)344 – 603 891

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!