Particuliere thuiszorg Bergen NH

Hoe vindt u particuliere thuiszorg in Bergen NH?

Als u niet meer zelfstandig kunt wonen dan kan de particuliere thuiszorg in Bergen NH u thuis verzorgen, zodat u toch thuis kunt blijven wonen.

Kunt u niet meer zelfstandig thuis wonen, omdat u ondersteuning of zorg nodig hebt? Of bent u mantelzorger voor uw partner of ouders en worden de zorgtaken te zwaar voor u? Dan kan particuliere thuiszorg in Bergen (NH) de oplossing zijn die u zoekt. Met particuliere woonzorg wordt de juiste zorg verleend, terwijl u gewoon in uw eigen huis kunt blijven wonen. Met persoonlijke aandacht en zorg die precies wordt afgestemd op uw wensen.

Waar in Bergen NH is particuliere thuiszorg mogelijk?

Bergen is onderdeel van de regio Kennemerland. Als u particuliere thuiszorg nodig hebt, dan is dit mogelijk in alle dorpen en buurtschappen van de gemeente Bergen NH. Particuliere thuiszorg is bijvoorbeeld mogelijk in Bregtdorp, Aagtdorp en Camperduin, maar ook in Winnemun, Schoorl en Hargen. Bovendien kunnen we thuiszorg bieden in Catrijp, Egmond, Groet en Rinnegom. Maar ook buiten Bergen is particuliere thuiszorg mogelijk. Bijvoorbeeld in Alkmaar, Amstelveen of in Zoetermeer.

Hoe vindt u particuliere thuiszorg in Bergen

U hoeft geen particuliere thuiszorg meer te zoeken, want bij ons heeft u het al gevonden. Met zorgaupairs kunnen wij u in Bergen (NH) 24 uurs thuiszorg bieden. Door te werken met persoonlijke zorgteams wordt u altijd verzorgd door een bekend gezicht. Bij 24 uurszorg bestaat het team meestal uit twee zorgaupairs, die elkaar afwisselen. De zorgaupair wordt in overleg met u geselecteerd. Hij of zij zal bij u in huis komen wonen en zal u gaan verzorgen, dus we vinden het erg belangrijk dat u zich vertrouwd voelt bij deze persoon.

Wat kan particuliere thuiszorg in Bergen (NH) voor mij doen?

Met de particuliere thuiszorg van Uw ZorgCompaan is van alles mogelijk. Als u ondersteuning nodig hebt bij het dagelijks leven, zoals bij het douchen, aankleden of eten maken kan een zorgaupair u ondersteunen. Ook kan een zorgaupair u helpen met licht huishoudelijk werk en u helpen om uw medicatie op tijd en op de juiste manier in te nemen. Evenals ondersteunen bij het naar bed gaan en het opstaan. Met een zorgaupair krijgt u persoonlijke zorg en aandacht en omdat u altijd door dezelfde persoon wordt verzorgd, kunt u een band opbouwen. Als u gespecialiseerde zorg nodig heeft, dan kunnen we ook gespecialiseerde verpleegkundigen inschakelen.

Hoe regel ik particuliere thuiszorg in Bergen NH?

Denkt u dat particuliere thuiszorg iets voor u is? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. We bespreken uw wensen en verwachtingen en informeren u over de mogelijkheden. Als u beslist, dat u gebruik wilt maken van particuliere thuiszorg stellen we samen met u een zorgplan op. Dan weet u welke zorg u kunt verwachten en welke afspraken we hebben gemaakt. Ook wordt er afgesproken of u langdurige zorg of tijdelijke zorg nodig hebt. Uiteraard bespreken we ook de tarieven voor de dienstverlening. Met een persoonsgebonden budget (pgb Wlz) kan onze aupairzorg grotendeels en in veel gevallen geheel betaald worden.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891 of vul het contactformulier op onze website in.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!