Particuliere thuiszorg Alkmaar

Wat zijn de mogelijkheden voor particuliere thuiszorg Alkmaar

Particuliere thuiszorg in Alkmaar maakt het mogelijk om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen, ook als u ziek wordt en extra zorg nodig hebt.

De particuliere thuiszorg in Alkmaar staat voor u klaar om samen met u te bekijken welke zorg u nodig hebt. Of het nu gaat om tijdelijke zorg, omdat u bijvoorbeeld bent geopereerd of ziek bent, of om langdurige zorg. De uitgebreide mogelijkheden worden vooraf met u besproken, zodat we een zorgplan kunnen opstellen. Particuliere thuiszorg is overal in Nederland mogelijk. Zo is er ook particuliere thuiszorg in Groningen, Rotterdam of in Limburg. Wij bieden zorg op maat voor ouderen en kunnen u zelfs helpen als u 24 uur per dag thuiszorg nodig hebt.

Waar is particulier thuiszorg in Alkmaar mogelijk?

De particuliere thuiszorg werkt in Alkmaar in alle stadsdelen, wijken en buurtschappen. Dus ook als u in Bergermeer, Omval, Nieuwpoort of De Nollen woont, komt de thuiszorg graag bij u. Daarnaast bieden we zorg in bijvoorbeeld Driehuizen, Koedijk, Oterleek, Oudorp en Stompetoren. Maar ook in de wijken die we nog niet hebben genoemd staan we klaar om de juiste zorg te bieden.

Wat zijn de voordelen van particuliere thuiszorg in Alkmaar?

Met particuliere thuiszorg krijgt u de zorg die u nodig hebt in uw vertrouwde omgeving. De thuiszorgmedewerker komt bovendien alleen voor u en kan u daarom zorg bieden die speciaal op uw wensen is afgestemd. Er zijn diverse verschillende soorten zorg mogelijk. Van zorg voor ouderen tot gezinszorg. Wij leveren met name 24 uurs zorg. Dan staat er 24 uur per dag persoonlijke begeleiding voor u ter beschikking. Bij Uw ZorgCompaan maken we gebruik van zorgaupairs, die bij u in huis wonen. Wij werken met een team van twee of drie vaste zorgaupairs, die elkaar afwisselen. Dan is er altijd iemand aanwezig als u zorg nodig hebt en ziet u altijd een vertrouwd gezicht. Op deze manier kan onze  thuiszorg mantelzorgers ontlasten.

Wat kan de particuliere thuiszorg in Alkmaar voor mij doen?

Onze particuliere thuiszorg in Alkmaar helpt u bij alles wat zelf niet meer lukt. Dan kan bestaan uit licht huishoudelijk werk , boodschappen doen en maaltijden klaarmaken. Onze zorgaupairs kunnen ook helpen met douchen en aankleden. Onze zorgaupairs hebben allemaal een zorgdiploma en / of de nodige praktijkervaring. Ook als u specialistische zorg nodig hebt, kan onze particuliere thuiszorg uitkomst bieden. Onze gediplomeerde verpleegkundigen  kunnen u  helpen bij wondverzorging of bij het aan- en uitrekken van steunkousen. Daarnaast kunnen ze  u helpen bij het juiste gebruik van uw medicatie. U ziet, met particuliere thuiszorg krijgt u alle hulp die u nodig hebt.

Hoe werkt particuliere thuiszorg in Alkmaar?

Voordat de zorg start, gaan we met u in gesprek om uw wensen en behoeftes te  inventariseren. Daarna leggen we de gemaakte afspraken vast in een zorgovereenkomst. Hierin wordt onder andere de duur van de zorg afgesproken en welke zorg u wil ontvangen. Als deze overeenkomst is opgesteld, kan de zorg binnen een of twee  weken starten. Uw vaste zorgaupair wordt in overleg met u geselecteerd. U moet zich immers wel vertrouwd  voelen bij degene die u de zorg gaat geven.

Met een persoonsgebonden budget (pgb Wlz) kan onze aupairzorg grotendeels en in veel gevallen geheel betaald worden.


Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891 of vul het contactformulier op onze website in.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!