Zorg op maat ouderen

Zorg op maat ouderenWanneer men ouder wordt veranderen er een aantal dingen, zowel geestelijk als lichamelijk gezien. Soms worden mensen dement, krijgen ze lichamelijke klachten of worden ze ernstig ziek. Vaak gaat dit geleidelijk en hebben ze het zelf niet zo snel door. Dit proces is erg lastig voor zowel de persoon zelf als de familieleden en geliefden van die persoon. In sommige gevallen kan iemand niet thuis blijven wonen omdat hij of zij zodanige verpleging nodig heeft dat diegene het niet meer alleen kan doen. Toch is verhuizen voor velen in dit stadium geen optie: thuis blijven wonen in de vertrouwde omgeving is het prettigst omdat de verandering van het lichaam of de geest zelf al moeilijk genoeg is. Gelukkig kunt u vandaag de dag een zorgaupair van Uw ZorgCompaan inschakelen, iets wat steeds vaker gebeurt. Hierdoor kunt u thuis blijven wonen en krijgt u alle nodige zorg gewoon aan huis. Gemakkelijker en vooral fijner kan haast niet!

Zorg ouderen bij Uw ZorgCompaan

Deze vorm van ouderenzorg bestaat uit het begeleiden en verzorgen van de cliënt. Wanneer er verpleging nodig is zal een zorgaupair tijdelijk of voor lange tijd bij u in komen wonen. Naast de standaard verzorging en verpleging zal de zorgaupair tevens diverse activiteiten met u ondernemen en bepaalde taken overnemen zoals het doen van boodschappen, het ondernemen van uitjes en en het doen van familiebezoeken. Zorg bij Uw ZorgCompaan betekent dat u zelf de regie nog in handen heeft, de uitvoering wordt waar het kan of nodig is gezamenlijk gedaan of overgenomen.

Zorg voor ouderen

Een groot voordeel van het inschakelen van ouderzorg van Uw ZorgCompaan is dat uw eigen kwaliteit van leven een stuk hoger gaat zijn, maar dat ook uw geliefden en familieleden weer meer kunnen genieten van het leven. In veel gevallen komt het voor dat een familielid in eerste instantie de taak van verzorgende op zich neemt. Dit is vaak amper tot niet te combineren met werk of het dagelijks leven waardoor het allerlei problemen met zich meebrengt. In dergelijke gevallen is een ervaren zorgverlener van Uw ZorgCompaan dé oplossing. Uw ZorgCompaan selecteert de zorgaupairs op basis van persoonlijke service en kwaliteit zodat u zeker weet dat u alleen uit de beste zorgverleners kunt kiezen. Daarnaast kijkt het bedrijf naar de juiste match: past een zorgverlener bij de cliënt en kan hij of zij de wensen van diegene behartigen? U kunt daarnaast meteen kijken welke zorg nodig heeft. Het hangt af van uw situatie en wensen welke zorg u kiest van Uw ZorgCompaan.

Zorgen voor ouderen

Wanneer u kiest voor de dienstverlening van Uw ZorgCompaan kunt u uw zorgen delen. Maak een afspraak met Uw ZorgCompaan en kijk wat de mogelijkheden zijn. In de volgende situaties kunt u beroep doen op de zorgservice van Uw ZorgCompaan: u wilt graag thuis blijven wonen maar bent niet meer in staat om voor uzelf te zorgen, verhuizen naar een verpleeghuis is geen optie voor u. Bent u net geopereerd en moet u een aantal weken 'uitzieken'? Ook dan kunt u kiezen voor de hulp van een zorgaupair die voor een bepaalde tijd bij u in komt wonen. Er hangen een paar voorwaarden aan het inschakelen van een dergelijke aupair. Zo moet hij of zij een eigen privéruimte hebben met een eigen bed, kast, tafel en Wifi-aansluiting. Het laatste is noodzakelijk zodat de zorgverlener in de tijd dat hij of zij bij u verblijft tevens contact kan blijven houden met eigen familieleden en geliefden. De aupairs van Uw ZorgCompaan zijn gespecialiseerd in het verzorgen van ouderen en mensen die (tijdelijk) niet voor zichzelf kunnen zorgen.

Nachtzorg: zorgen voor ouderen

Nachtzorg kan net als dagzorg of aupairzorg op maat worden ingevuld. Nachtzorg kan net als de dagzorg volledig op maat worden ingevuld. Cliënten kunnen nachtzorg ontvangen in waakdiensten en slaapdiensten. Bij waakdiensten heeft u de meeste zorgmomenten, een slaapdienst heeft iets minder zorgmomenten nodig. Beide diensten worden aangeboden door Uw ZorgCompaan van acht tot maximaal twaalf uur per dienst. Heeft u andere specifieke wensen rondom deze nachtzorg? Die kunt u natuurlijk bespreken met de professionals van Uw ZorgCompaan. Zij zullen er alles aan doen om uw wensen te behartigen. Alle nachtzorg kan namelijk ook op maat worden geleverd. Zo weet u precies waar u aan toe bent wat betreft de hulp van Uw ZorgCompaan.

Zorg op maat ouderen voor u

Met een gespecialiseerde aupair van Uw ZorgCompaan heeft u dus altijd dezelfde persoon in uw omgeving die u kan helpen wanneer u maar wilt. Het bedrijf biedt deze zorg aan in Nederland en in de grensstreek van Duitsland en België. In het hele land zijn diverse locaties te vinden van Uw ZorgCompaan: er is dus altijd een expert bij u in de buurt. Wist u dat het bedrijf zelf actief is aan de Spaanse Costa? Wanneer u daar woont of daar een vakantiehuis heeft kunt u er dus ook voor kiezen om daar verzorgd en verpleegd te worden. Welke zorg u ook nodig heeft, u kunt terecht bij Uw ZorgCompaan. Heeft u vragen of wilt u meer weten rondom ouderenzorg in Nederland? Schroom dan niet om contact op te nemen met Uw ZorgCompaan. Stuur het bedrijf een bericht via het contactformulier of neem contact op via het telefoonnummer +31(0)344 – 603 891.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!