24 uurs zorg in Zeist

Misschien heeft u 24 uur per dag zorg nodig of misschien moet u een dagdeel verzorgd worden en kunt u daarom niet meer thuis blijven wonen. Voor veel mensen die verzorging nodig hebben is het vervelend om te moeten verhuizen naar een zorginstelling. Daarom heeft Uw ZorgCompaan in Zeist en in andere delen van het land pakketten op maat gerealiseerd. Dat houdt in dat u gewoon thuis kunt blijven wonen en gebruik kunt maken van de zorgverlening van een au pair aan huis.

24 uurs zorg Zeist voor u?


Onze professionele zorgverleners bieden 24 uurs zorg waarbij ze u niet alleen helpen met de verzorging maar ook met zogeheten 'ontzorging'. Dat betekent dat zij bijvoorbeeld ook kunnen helpen bij huishoudelijke klussen, het ondernemen van sociale activiteiten of het doen van de boodschappen. Deze vorm van thuiszorg kan volledig op maat worden gemaakt: dat betekent dat u al uw wensen door kunt geven en dat we samen met u een pakket op maat zullen maken.

24 uurs zorg Zeist bij Uw ZorgCompaan


Op die manier krijgt u de zorg die u nodig heeft én kunt u (weer) gaan genieten van het leven. Omdat u in uw eigen omgeving blijft wonen kunt u gewoon gebruik blijven maken van uw eigen spullen en meubels. Het enige waar u op moet letten wanneer u een au pair inschakelt is dat hij of zij een eigen ruimte heeft met een bed, een kast, een tafel en een stoel. Wilt u meer weten over 24 uurs zorg in of rondom Zeist? Neem dan vandaag nog contact op met Uw ZorgCompaan voor meer informatie.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!