Nachtzorg bij dementie

Is bij u of een naaste de diagnose Alzheimer of dementie vastgesteld? Na verloop van tijd zal er steeds meer zorg nodig zijn . Mensen met dementie kunnen  bijvoorbeeld gedurende de nacht onrustig worden of ontwikkelen een verstoord dag- en nachtritme. Voor naasten als partners, familieleden en mantelzorgers vergt deze zorg voor ouderen thuis aanzienlijk veel inspanning, zeker ook ´s nachts. Daarnaast is het wellicht geen prettig idee om de persoon met Alzheimer of dementie alleen te laten in de nachtelijke uren. Nachtzorg bij dementie is in de meeste gevallen dan ook noodzakelijk.

Uw ZorgCompaan ondersteunt u met particuliere thuiszorg wanneer u of een naaste bij de ziekte van Alzheimer of dementie  ´s nachts niet meer alleen kunt zijn of wanneer het dag- en nachtritme zijn verwisseld. Bij de privé zorg aan huis kunt u denken aan de  verzorging en begeleiding van u of een naaste . Onze ervaren zorgverleners ondersteunen u bij het verminderen van uitlokkers die tot nachtelijke onrust leiden, hebben begrip voor de situatie en denken in praktische oplossingen. Met de dag- en nachtzorg bij dementie van Uw ZorgCompaan is er op ieder moment professionele hulp en begeleiding aanwezig en komt er zoveel mogelijk rust terug gedurende de nacht.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891 of vul het contactformulier op onze site.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!