Particuliere thuiszorg Soest

Particuliere thuiszorg in Soest

Als u in Soest woont, kan particuliere thuiszorg ervoor zorgen dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Fijn in uw vertrouwde omgeving.

Waar in Soest u ook woont, met onze zorgaupairs heeft u altijd de juiste zorg bij u in de buurt. Juist als u ouder wordt of ziek bent, is het prettig om in uw eigen, vertrouwde omgeving te kunnen blijven. Particuliere thuiszorg maakt dat mogelijk. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, zoals 24 uurs zorg, nachtzorg maar ook hulp bij de persoonlijke verzorging van ouderen.

Wanneer kan ik gebruik maken van particuliere thuiszorg in Soest?

Particuliere thuiszorg is er voor u als u om wat voor reden dan ook extra zorg nodig hebt.. Als u mantelzorger bent voor uw kind, uw partner of een andere naaste, dan kan onze particuliere thuiszorg in Soest u ontlasten door een deel van de zorgtaken van u over te nemen. Ook kan de thuishulp de zorg een hele dag overnemen, zodat u weer wat tijd voor uzelf hebt. Wij kunnen zowel verzorging door middel van aupairzorg bieden als gespecialiseerde verpleging. Aupairzorg kan een uitkomst bieden als u chronisch ziek bent of als u ouder wordt en last krijgt van ouderdomsklachten of dementie. Wij stemmen onze  zorg af op uw wensen en zorgbehoefte.

Waar in Soest in particuliere thuiszorg mogelijk?

Omdat wij werken met zorgaupairs die bij u inwonen, is particuliere thuiszorg overal in Soest mogelijk. Wij zijn namelijk niet afhankelijk van de reistijd van het zorgpersoneel. Als u in Soesterberg of in Soestduinen woont, dan is particuliere thuiszorg een goede keuze als u zorg nodig hebt. Ook in Boerenstreek, Klaarwater of Overhees staat de thuiszorg graag voor u klaar. En in andere delen van het bosrijke Soest, zoals Smitsveen, De Eng en Soest Zuid is particuliere thuiszorg mogelijk. De zorgaupair is altijd bij u in de buurt en staat klaar om de benodigde zorg te verlenen. Bovendien krijgt u altijd zorg van dezelfde persoon, zodat de zorg snel veilig en vertrouwd zal voelen.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891 of vraag via de website onze brochure aan.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!