Thuishulp

Bent u op zoek naar thuiszorg? In sommige gevallen kan het zo zijn dat u niet meer voor uzelf kan zorgen of dat er iemand in uw omgeving is die thuishulp zorgzaam nodig heeft. Bij Uw ZorgCompaan bent u aan het juiste adres voor dergelijke gevallen. U kunt hier zelf aangeven welke hulp u wenst te ontvangen: volledige zorg op maat. Voor veel mensen is het fijn om gewoon thuis te kunnen blijven wonen: een verhuizing of verandering van woonomgeving is voor velen geen oplossing. Dit zorgt ervoor dat u langer zelfstandig kunt blijven wonen in een vertrouwde omgeving met hulp hier en daar. Een van onze zorgverleners komt naar u toe en dan wordt er een plan samen met u gemaakt.

Thuishulp Nijmegen

Thuishulp Amsterdam

Thuishulp Rotterdam

Thuishulp Utrecht

Thuishulp Limburg

Thuishulp Zoetermeer

Thuishulp zorgzaam

Thuishulp door UwZorgcompaan 
Uw ZorgCompaan beschikt over een uniek arrangement waarbij gewerkt wordt met zogenoemde zorgaupair(s). Deze integrale zorgverlening richt zich op het “verzorgen en ontzorgen” van cliënt, familie en de omgeving en bestaat onder andere uit: persoonlijke begeleiding bij sociale activiteiten, persoonlijke verzorging en persoonlijke verpleging. Daarnaast behoren lichte huishoudelijke werkzaamheden, het doen van boodschappen en het bereiden van maaltijden tot de werkzaamheden. Alles om u (weer) comfortabel en zorgeloos door het leven te kunnen laten gaan.

Contact voor thuishulp 
Met een verpleegkundige in de thuiszorg heeft u altijd dezelfde persoon in uw nabijheid, in uw eigen huis en dus in uw eigen vertrouwde omgeving. De zorgaupair woont bij u in huis en u spreekt af wanneer welke zorg gewenst is. Uw ZorgCompaan biedt 24-uurs zorg in heel Nederland en in de grensstreek van België en Duitsland. Ook is het bedrijf actief aan de Spaanse Costa’s. Heeft u interesse in zorg van UwZorgcompaan? Schroom dan niet om contact op te nemen voor zorg op maat.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!