24 uur zorg aan huis

24 uur zorg aan huis

Bent u op zoek naar 24 uur zorg aan huis door een verpleegkundige of een zorgaupair? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij leveren 24 uurs zorg op maat. U kunt namelijk zelf aangeven wat uw wensen zijn waarop de zorg vervolgens wordt afgestemd. Of dat u nu iemand nodig heeft die u helpt met persoonlijke verzorging en het huishouden of een gespecialiseerde verpleegkundige, het kan allemaal worden geregeld. Wilt u graag langer thuis blijven wonen maar heeft u zorg nodig? Wij staan voor u klaar! 

Wilt u 24 uur zorg aan huis?

Het kan zijn dat u graag langer thuis wilt blijven wonen maar bepaalde zorg nodig heeft. Maakt u zich dan geen zorgen want onze zorgverleners staan voor u klaar. Wij leveren de zorg graag bij u, 24 uur zorg aan huis. U geeft aan welke zorg u nodig heeft en dan regelen wij dit voor u. Alles wordt op maat afgestemd met u en daarom houdt u ook de regie in eigen hand. Dit is voor u wel zo prettig! 

Meer informatie over 24 uur zorg aan huis

Als u vragen heeft over de 24 uur zorg aan huis die wordt geleverd door Uw ZorgCompaan dan horen wij dat graag van u zodat wij u van dienst kunnen zijn. Dankzij onze zorgverleners kunt u thuis blijven wonen en alle zorg krijgen die u nodig heeft. Of dat nu voor een korte of lange tijd is,  uw zorg, is voortaan onze zorg.

Wilt u Uw ZorgCompaan inschakelen voor 24 uur zorg aan huis of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of stuur ons een bericht via het contactformulier, bellen kan natuurlijk ook via +31(0)344 - 603 891.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!