24 uur zorg aan huis

24 uur zorg aan huis

Bent u op zoek naar 24 uur zorg aan huis? Dan wordt het tijd dat u die keuze nu gaat maken en contact op gaat nemen met Uw ZorgCompaan. Hier kunt u namelijk zelf aangeven wat uw wensen zijn en dan wordt de zorg hier op afgestemd. Of dat u nu iemand nodig heeft die mee boodschappen gaat doen of iemand die de huishoudelijke taken bij u uit komt voeren, het kan allemaal worden geregeld. Wilt u graag langer thuis blijven wonen maar heeft u zorg nodig? Geen zorgen want wij staan dag en nacht voor u klaar!

Wilt u 24 uur zorg aan huis?

Het kan zijn dat u graag langer thuis wilt blijven wonen maar bepaalde zorg nodig heeft. Maakt u zich dan geen zorgen want onze zorgverleners staan voor u klaar. Wij leveren de zorg graag bij u, 24 uur zorg aan huis. U geeft aan welke zorg u nodig heeft en dan regelen wij dit voor u. Alles wordt op maat afgestemd met u en daarom houdt u ook de regie in eigen hand. Dit is voor u wel zo prettig!

Meer informatie over 24 uur zorg aan huis

Als u vragen heeft over de 24 uur zorg aan huis die wordt geleverd door Uw ZorgCompaan dan horen wij dat graag van u zodat wij u van dienst kunnen zijn. Wij horen graag spoedig van u zodat wij alles met u af kunnen stemmen en de zorg kunnen bieden die u nodig heeft. Dankzij onze zorgverleners kunt u thuis blijven wonen en alle zorg krijgen die u nodig heeft. Of dat nu dagelijks is, wekelijks is of tijdelijk, wij staan altijd voor u klaar. Uw zorg, is voortaan onze zorg.

Wilt u Uw ZorgCompaan inschakelen voor 24 uur zorg aan huis of heeft u nog vragen?
Neem dan gerust contact met ons op of stuur ons een bericht via het contactformulier, bellen kan natuurlijk ook. +31(0)344 – 603 891

Direct contact

Aanmeldennieuwsbrief