24 uur zorg thuis

24 uur zorg thuis

Goede 24 uur zorg thuis is belangrijk. Misschien wilt u graag iemand die met u komt praten of leuke dingen met u onderneemt. Maar het kan ook zijn dat u iemand zoekt die zware huishoudelijke taken doet omdat u dit niet meer zelf kunt. Dan kunt u contact opnemen met Uw ZorgCompaan want de medewerkers helpen u graag en u kunt aangeven welke zorg u wenst en dan wordt het aanbod hier op afgestemd. Het kan zijn dat u eens per week zorg nodig heeft in de huishouding, maar het kan ook dagelijkse zorg zijn zoals verpleging, persoonlijke verzorging. Geen zorgen, want alle zorg wordt door ons geregeld. Wij staan voor u klaar, het is niet voor niets 24 uur zorg thuis.

Kiest u 24 uur zorg thuis?

Als u zorg nodig heeft dan kunt u gebruik maken van de 24 uur zorg thuis. Onze zorgverleners staan namelijk graag voor u klaar en daar kunt u van genieten. Alle zorg wordt u op maat aangeboden, uw wensen staan bij ons centraal en daar wordt alles op afgestemd. U kunt gewoon de regie in eigen handen houden en dit vinden wij van groot belang. Daar staan wij dus ook voor en samen met u zorgen wij er voor dat uw leven zo aangenaam mogelijk wordt.


Mogelijkheden 24 uur zorg thuis

Er zijn volop mogelijkheden met onze 24 uur zorg thuis. Als u meer wilt weten of als u vragen heeft dan kunt u informeren bij een van de medewerkers van Uw ZorgCompaan. Het is goed dat u uw vragen stelt, want dan kunnen wij u hier informeren en snel voorzien van zorg op maat. Of dat het nu gaat over dagelijkse zorg, wekelijks zorg of tijdelijke zorg, wij zijn er voor u en u kunt op ons rekening.
Wilt u Uw ZorgCompaan inschakelen voor 24 uur zorg aan huis of heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op of stuur ons een bericht via het contactformulier, bellen kan natuurlijk ook. +31(0)344 – 603 891

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!