Dementiezorg thuis

Dementiezorg Thuis

Mensen verliezen met het ouder worden soms een gedeelte van hun denkvermogen en kunnen niet meer “gewoon” functioneren. Dit is veelal een geleidelijk proces en kan vergaande gevolgen hebben voor het kunnen blijven wonen in hun eigen huis.

De in eerste instantie gewone vergeetachtigheid kan zo ernstig worden dat alleen thuis zijn onverantwoord is en de partner en/of familie te zwaar belast wordt met de zorg.

Met Au-pair zorg van Uw ZorgCompaan is uw partner, vader of moeder, 24 uur per dag, 7 dagen per week verzekert van deskundige zorg en begeleiding. Zij kunnen dan ook gewoon in hun eigen vertrouwde omgeving thuis blijven wonen. De Au-pair zorg is een 24/7 dienstverlening die zicht richt op het zorgen en “ontzorgen” van de cliënt en haar omgeving.
Dementiezorg thuis met Zorgaupair

Met Au-pair zorg van Uw ZorgCompaan woont onze zorgaupair in huis bij de cliënt. De zorg bestaat uit persoonlijke verzorging en begeleiding, het houden van toezicht en het bieden van structuur om zo mogelijk het dementieproces af te remmen. Al onze zorgaupairs beschikken over een Nederlands erkend zorgdiploma en verpleegkundigen zijn tevens BIG geregistreerd. Zij kunnen dan ook zo nodig verpleegkundige zorg verlenen. U hoeft dan geen gebruik meer te maken van eventuele andere hulpverleners.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt ons bellen of mailen.

Uw Zorgcompaan kan u ook bij onderstaande van dienst zijn:

Direct contact

Aanmeldennieuwsbrief