Ouderenzorg

OuderenzorgOuderenzorg? Mensen verliezen met het ouder worden soms een gedeelte van hun denkvermogen en kunnen niet meer “gewoon” functioneren. Dit is veelal een geleidelijk proces en kan vergaande gevolgen hebben voor het kunnen blijven wonen in hun eigen huis.

Waarom ouderenzorg?

De in eerste instantie gewone vergeetachtigheid kan zo ernstig worden dat alleen thuis zijn onverantwoord is en de partner en/of familie te zwaar belast wordt met de zorg.

Met aupairzorg van Uw ZorgCompaan is uw partner, vader of moeder, verzekerd van deskundige zorg en begeleiding. Zij kunnen dan gewoon in hun eigen vertrouwde omgeving thuis blijven wonen. De aupairzorg is een dienstverlening die zich ondere andere richt op het zorgen en “ontzorgen” van de cliënt en haar omgeving.

Dementiezorg thuis 

Onze zorgaupair woont in huis bij de cliënt en biedt persoonlijke verzorging en begeleiding, het houden van toezicht en het bieden van structuur om zo mogelijk het dementieproces af te remmen. Al onze zorgaupairs beschikken over de benodigde praktijkervaring en/of een zorgdiploma. Ook zijn er enkele verpleegkundigen, die BIG geregistreerd zijn, werkzaam bij Uw ZorgCompaan. Zij kunnen dan ook zo nodig verpleegkundige zorg verlenen. 
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt ons bellen of mailen.

Uw Zorgcompaan kan u ook bij onderstaande van dienst zijn:

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!