Belangrijk nieuws: Verpleegkundige zorg van Uw ZorgCompaan

De afgelopen jaren hebben wij met veel plezier aupairzorg kunnen inzetten om verschillende cliënten van zorg op maat te voorzien, zodat ze langer in hun eigen huis kunnen blijven wonen. Onze aupairzorg is voornamelijk gericht op ADL-zorg om cliënten te verzorgen en de familie te ontzorgen.

We zijn er trots op dat we na een zorgvuldig voortraject nu naast de aupairzorg ook verpleegkundige zorg kunnen bieden aan mensen die dit nodig hebben. Deze verpleegkundige zorg is vooral gericht op patiënten met een spierziekte, zoals ALS en de Ziekte van Duchenne, MS of volwassenen en kinderen met een meervoudige handicap. Het gaat daarbij ook om patiënten met beademingsafhankelijkheid.

Wat onze verpleegkundige zorg bijzonder maakt, is dat deze zorg gegeven kan worden bij de cliënten thuis, in hun eigen vertrouwde omgeving. De zorgverlener kan fulltime voor een langere tijd voor een cliënt zorgen. Hierdoor zal er minder gewisseld worden tussen zorgverleners wat vaak als fijner en rustiger wordt beschouwd door cliënten. De verpleegkundigen bieden vanuit een zorgteam 24uursdiensten, maar ook dag- en avonddiensten en slaap- en waakdiensten zijn mogelijk. Tijdens het gehele zorgtraject bewaakt onze zorgconsulent de zorg, de samenwerking en de kwaliteit. De gecertificeerde verpleegkundigen zijn van Indonesische afkomst, beschikken over alle benodigde diploma’s en spreken Nederlands. Onze Indonesische verpleegkundigen zijn verzorgend en toegewijd aan hun werk.

Het zorgtraject start altijd met een intakegesprek. Tijdens een intakegesprek met onze zorgconsulent worden de wensen en behoeften van de cliënten in kaart gebracht waarna  een zorgteam kan worden samengesteld. Omdat wij geen wachtlijsten hebben, kan de verpleegkundige zorg op korte termijn gestart worden.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891 of via ons contactformulier.

Direct Contact

Bel ons!